Ruud de Ruijter Biologische, Keurslager

Wat houdt Biologisch in?

Wat houdt Biologisch in?
Biologisch is eigenlijk heel slim omgaan met alles wat leeft. Als je goed zorgt voor de natuur, zorgt die ook goed voor jou. Planten en dieren krijgen tijd om te groeien in een meer natuurlijk tempo. De bodem wordt gevoed met compost en natuurlijke meststoffen, waardoor de bodemkwaliteit verbetert. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemische middelen. Dierenwelzijn is heel belangrijk. Onkruid wordt niet platgespoten, maar met maaien, schoffelen en harken aangepakt. Biologische boeren maken meer gebruik van vruchtwisseling, kringlopen en natuurlijke evenwichten!

Normen Biologisch

Kortom de biologische normen zijn gebaseerd op;

  • het waarborgen van gezondheid
  • zorg voor huidige en toekomstige generaties en hun leefomgeving
  • respect voor levende ecologische systemen
  • eerlijke omgang met elkaar en de omgeving  

Waar komt het vandaan?

 

Waar komt ons Biologische vlees vandaan?
Het vlees dat u in onze toonbank aantreft komt bij meerdere vertrouwde biologische boeren vandaan. Met onze leveranciers hebben wij een jarenlange vertrouwensband opgebouwd. Het zijn ondernemers die vol passie hun dieren opvoeden volgens de ‘Biologische’ standaard. 
Het welzijn van de dieren heeft natuurlijk de prioriteit, de boeren laten de dieren zoveel mogelijk buiten lopen, zodat ze heerlijk kunnen grazen en scharrelen in de sappige weiden en velden.

Deze jarenlange samenwerking en de vele kwaliteitscontroles resulteren in een bijzonder lekker product. Iets wat u zeker proeft!

Ruud de Ruijter Biologische, Keurslager

A. van der Goesstraat 34
2582AL Den Haag
0703552122
0703514424

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 15:30
zondag Gesloten